Container reinigen?
Keep it clean bij Klikokoning!

Een tuin: je steekt er elk seizoen, elk jaar weer ziel en zaligheid in. Helemaal tevreden kijk je vanuit je tuinstoel of door het raam naar de tuin. En dan valt je blik ineens op die vieze, stinkende container. Dat ding dat maden en ongedierte staat te vangen en daarnaast ook nog eens vieze geuren afgeeft. Niet vandaag! Laat je container reinigen door de Klikokoning. 

Klikokoning staat voor je klaar! Wij zorgen dat jouw kliko altijd fresh is, zonder dat jij daar omkijken naar hebt. Met onze milieuvriendelijke container reiniging geniet jij van een schone kliko en meer tijd voor de leuke dingen van jouw huis en tuin. En dan nog iets: het kost je ook nog eens praktisch niks, want al vanaf € 89,95 per jaar heb je het hele jaar lang een schone container. 

De voordelen van je kliko laten reinigen bij Klikokoning

Het laten reinigen van de bak kan eigenlijk niet makkelijker dan bij Klikokoning. Op het moment dat jouw kliko moet worden geleegd, plak je de felroze sticker van Klikokoning op dat stinkende exemplaar. Nadat de gemeente de bak heeft leeggehaald, laten wij onze “magic” los. Als jij ’s avonds de container bij de straat gaat halen, staat hij te blinken van blijdschap. 

Het gemak gaat nog verder. Door onze flexibele abonnementsservice bepaal je zelf hoeveel reinigingen je laat uitvoeren. Heb je genoeg aan zes in het jaar of heb je liever elke maand een schoon exemplaar? Bij Klikokoning is het allemaal mogelijk. 

Kleine impact voor het milieu, grote impact voor de kliko

Natuurlijk zijn we ons ook erg bewust van het feit dat de container reiniging niet zonder gevolgen voor het milieu is. Daarom doen we er alles aan om die impact zo klein mogelijk te houden. Was het niet ooit Neil Armstrong die het had over “kleine impact voor het milieu, grote impact voor de kliko”? We zullen het wel verkeerd onthouden hebben. 

Omdat Klikokoning gebruik maakt van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen, hoef jij je geen zorgen te maken over de schade van het container reinigen. Wij werken daardoor volledige milieuvriendelijk en zorgen ook nog eens voor uiterste effectiviteit. 

Wat gaat dat kosten, zo'n container reinigen?

Dat is dan natuurlijk de hamvraag: wat gaat dat geintje mij eigenlijk kosten? Laten we eens beginnen met het belangrijkste; het kost je een stuk minder stress omdat je gebruikmaakt van een abonnementsdienst die je elke zorg uit handen neemt. En dan de harde knaken: 

Zeg de stank vaarwel en laat je container reinigen!​

Sluit vandaag nog een abonnement af voor jouw container en geniet elke maand of twee maanden van een schoon en fris exemplaar. Zijn de andere containers jaloers? Ook die kan je gewoon regelmatig freshen!  

Onze tevreden klanten genieten van onze betrouwbare service en natuurlijk van elke maand een brandschone kliko. Twijfel je nog? Onze reviews zeggen toch genoeg?