Container schoonmaken in tILBURG?
Keep it clean bij Klikokoning!

In de stad van de Kruikenzeikers, de textiel en de gezelligste kermis ter wereld is er altijd wel iets te beleven. Het bruist van de activiteiten en daarom is het niet altijd even prettig om met de nare dingen bezig te zijn. Bijvoorbeeld vieze geuren uit een onsmakelijke container.

Bij Klikokoning begrijpen we de frustratie maar al te goed en we helpen je dan ook graag om hiervan af te komen. Laat je kliko reinigen in Tilburg en kijk er zo min mogelijk naar om: plak de roze Klikokoning sticker en alles komt goed.

Hoe zorg ik voor een schone container in Tilburg?

In Tilburg komen gezinnen en studenten op een unieke manier samen. Je wilt daarom genieten van een zo schoon mogelijke buitenruimte, zonder vieze geuren. Door je kliko regelmatig te reinigen zorg je niet alleen voor minder ongedierte, maar ook voor een schonere leefomgeving.

Het schoonmaken van je container is een tijdrovende klus: dat moet toch eenvoudiger kunnen? Met Klikokoning in Tilburg is het nog zo eenvoudig geweest om je kliko schoon te houden. Hoe?

Check de afvalkalender van de gemeente Tilburg en zet op de juiste dag je container aan de straat. Wij komen langs en maken jouw kliko van boven tot beneden schoon, zodat je altijd een frisse bak hebt.

Kiezen voor Klikokoning = kiezen voor mens en milieu

Er zijn meerdere redenen om te kiezen voor Klikokoning, ook buiten de snelheid en het gemak van de service. Zo denkt Klikokoning graag aan mens en milieu. We doen er alles aan om de impact van de container schoonmaken op het milieu zo klein mogelijk te houden.

Dat doen we door gebruik te maken van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen en het zo effectief mogelijk maken van de individuele schoonmaakbeurt, zodat ook zo min mogelijk water wordt verspild.

Wat gaat zo'n schone container mij kosten?

Dan komt nu natuurlijk de hamvraag: hoeveel gaat dat grapje mij eigenlijk kosten? Wat het je in ieder geval niet kost is extra stress: jij geniet van een schone kliko en daarmee een schonere tuin, terwijl je daar niet zelf de handen voor uit de mouwen hebt gestoken.

Dan hebben we natuurlijk ook het vraagstuk van de harde knaken, hoe zit dat precies?

Jij wil toch ook niet uit je bak stinken?

Jij wil toch niet uit je bak stinken? Dat dachten we wel. Kies nu voor de service van Klikokoning en wie weet kan jij de volgende leging al wel profiteren van het plakken van de roze Klikokoning sticker. Zijn de andere containers jaloers op het schone exemplaar? Dan kan je die gewoon mee laten wassen!

Onze tevreden klanten genieten van onze betrouwbare service en natuurlijk van elke maand een brandschone kliko. De reviews zeggen waarschijnlijk wel genoeg